Δωρεές

Το Ζάαταρ ΜΚΟ στηρίζεται σε ιδιωτικές δωρεές για να υποστηρίξουμε τουε πρόσφυγες και μετανάστες στην Αθήνα μέσω των υπηρεσιών μας.


Κάθε ευρώ μετράει – Κάνε Μια Δωρεά Τώρα

Το 100% των δωρεών κατευθύνεται απευθείας στις υπηρεσίες για την υποστήριξη των προσφύγων και των μεταναστών.


Μπορείτε να μας στηρίξετε με τρεις τρόπους

Χρηματικό Ποσό

Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω του Paypal. Σκεφτείτε να κάνετε μια μικρή δωρεά σήμερα! Κάνετε Μια Δωρεά

Προϊόντα

Μπορείτε να μας στηρίξετε αγοράζοντας ρούχα και τετράδια με σχέδια του Ζάαταρ. Προϊόντα

Προμήθειες

Για να συντονίσετε μια δωρεά προμηθειών (χρησιμοποιημένων ή καινούργιων) ή φρέσκων τροφίμων, παρακαλούμε στείλτε μας ένα email! Επικοινωνήστε μαζί μας


Ευχαριστούμε!

Το Ζάαταρ ΜΚΟ λαμβάνει σημαντική υποστήριξη από τον Αγγλικό ΜΚΟ  Help Refugees UK. Η γενναιόδωρη χρηματοδότηση και υποστήριξη τους επιτρέπει την κάλυψη των μηνιαίων ενοικίων και δαπανών.

Σας ευχαριστούμε όλους τους οικονομικούς μας υποστηρικτές! Γίνετε μέλος της ομάδας υποστήριξής μας τώρα


Έχουμε συνεχή ανάγκη για είδη καθαρισμού, χαρτί υγείας, φρέσκα φρούτα και λαχανικά για το Πορτοκαλί Σπίτι. Χρειαζόμαστε επίσης επιπλέον έπιπλα και προμήθειες για τις αίθουσες διδασκαλίας, τα υπνοδωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους του σπιτιού. Εάν θα θέλατε να σας ενημερώσουμε περισσότερα για τις ανάγκες μας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Εάν έχετε την δυνατότητα να διαθέσετε φρέσκα τρόφιμα ή / και προμήθειες, παρακαλούμε στείλτε μας email στην παραπάνω διεύθυνση για να κανονίσετε τον χρόνο παράδοσης. Αν προτιμάτε να τα παραγγείλετε ηλεκτρονικά και να αναλάβει κάποιος άλλος την παράδοση, εκτιμούμε εξίσου αυτήν τη κίνηση!

Ενώ είμαστε σε θέση να προμηθευόμαστε ξηρά προϊόντα χάρη στη γενναιοδωρία μιας τοπικής αποθήκης, βασιζόμαστε σε εξωτερικές δωρεές για την παροχή φρέσκων αγαθών και προμηθειών καθαρισμού.


Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα